Stichting Onzichtbaar Ziek
 

Mijn lopende haakwerkjes...Zijn ze af?

door Gabi

In mijn vorige column schreef ik over alle haakprojecten die ik wilde gaan afmaken. Dat zijn altijd mooie plannen maar ja, is het ook gelukt?

De sjaal is af! Daar loopt nu een tweejarige dame heel parmantig mee rond te stappen. Mijn kangoeroe is ook af en het is zelfs gelukt om mijn mini-draakje te laten liggen zodat dit beestje sneller uit mijn haaknaald sprong. Ja ja, ook het draakje is af overigens.  
Nee, het varkentje is niet af helaas. Waarom? Nou, het wordt met een kleinere haaknaald gemaakt dan ‘de standaard haaknaald’ waar ik normaal mee haak en dit haakt de laatste tijd wat lastiger voor me. Maar afkomen zal het, ik weet alleen nog niet precies wanneer!

Wel heb ik nog een mini-paardje gemaakt en oh, wat is het een schatje geworden al zeg ik het zelf. En verder heb ik nog twee doily’s gehaakt en dat was het alweer.
Nu ben ik bezig met een paaskuikentje en verder heb ik me voorgenomen om van een bepaalde ontwerpster alle amigurumi’s te maken omdat ik die gewoon het schattigst vind.
Daar zal ik nog wel even mee bezig zijn, maar het houdt me van de straat zullen we maar zeggen. :-) 
Verder heb ik nog vele creatieve ideeën, 'niet haak gerelateerd', maar een dag heeft toch echt maar 24 uur en ik kan niet alles tegelijk dus daar later meer over!
Tot later! Groet, Gabi

Wil je reageren op deze column, heb je een vraag aan Gabi of wil je gewoon wat anders kwijt? Schrijf dan in het gastenboek!

 
E-mailen
Instagram