Stichting Onzichtbaar Ziek
 

Tijdgebrek

Door Gabi

O
ké, nu eerst mijn lopende haakwerkjes afmaken
Ik haak heel graag en zie vaak veel leuke dingen voorbij komen, wat ik dan weer wil maken. Inmiddels denk ik dat ik minstens 236 jaar moet worden wil ik alles maken wat ik leuk vind. Nee grapje natuurlijk, maar ik zou soms wel willen dat er wat meer uren in een dag zaten zodat ik wat meer tijd had om mijn haakwerkjes af te maken.


De dingen waar ik nu mee bezig zijn (op de foto ook te zien): een sjaal (cadeautje dus niet op de foto), een mini draakje (onderste foto), een varken (rechts) en als laatste een kangoeroe met kleintje (links). Die laatste ligt al echt heel erg langen waarom ik heb echt geen flauw idee. Ik denk zelfs dat die er nog ligt vanaf 2015; het is een patroon waar ik, toen ik hem zag op de foto, op slag verliefd op werd. Ja dat kan echt, vraag maar aan andere haakdames of heren. :-)

Ik wilde graag andere kleuren en daarmee is het misgegaan denk ik, de eerste kleuren vond ik te flets dus uitgehaald en opnieuw begonnen met twee kleuren paars, maar ook dat was niet naar mijn zin dus weer uitgehaald en toen in grijstinten geprobeerd, maar ook weer uitgehaald en toen werd het roze met ?? Weet ik eigenlijk niet meer.

Naar al die pogingen kwam ik er achter dat ik de twee kleuren paars het mooist vond om daar mijn kangoeroe van te maken. Die zie je nu trouwens op de foto, dus weer opnieuw begonnen. Dat was ik 2015 al en heb het vervolgens laten liggen. Het stuk vanaf de beentjes omhoog heb ik nu gemaakt. Zowaar vind ik het leuk om er mee verder te gaan, dus lekker verder haken en dan is die hopelijk snel af.

Om nog wel een klein stokje achter de deur te hebben moet ik van mezelf eerst de kangoeroe af hebben voordat ik met mijn mini draakje verder mag. Die wil ik eigenlijk snel af hebben want ik vind het zon schatje. :-)

Waar ik al katoen voor heb uitgezocht zijn een vosje en twee paardjes. Vervelen zal ik me zeker niet, want ik wil ook nog graag een poncho, een regenboogbeer, een stilleven en een beertje dat per seizoen aangepast kan worden haken. Het is eigenlijk gewoon te veel om hier op te noemen. ;-)

Als laatste wil ik jullie graag fijne kerstdagen en een top 2017 toewensen !!

Gefällt mir
Tweet
 
E-mailen
Instagram